Webinars


De Webinar Persoonlijk Leiderschap, die op 6 oktober live te volgen was, is nu los verkrijgbaar.

De webinars “Bewegen” van Mojra Peerenboom, vitaliteitscoach en Mentale veerkracht”, van Suzanne van der Heiden, prestatie psycholoog, zijn nu gratis te volgen. Deze zijn door onze partner Fysergo tijdens de Kennisloop, in samenwerking met de HEMA academie, opgenomen.

Persoonlijk Leiderschap
Word je eigen held. Hoe ontwikkel je jouw persoonlijk leiderschap? Het is lastig om in het dagelijks leven niet geleefd te worden maar zelf je eigen leven te leiden. Hoe kun je in de hectiek van alledag toch je eigen koers varen en genieten van het leven en werk? Dit begint bij jezelf goed te kennen, grip te hebben op jezelf in werk, je omgeving en je leven.

Dit kan wat ons betreft alleen als je werkt en leeft vanuit je kracht, je weet vanuit welke passie je werkt en leeft, welke talenten en expertises je bezit en hoe je jouw energie kunt managen. In deze webinar ontdek je wat je nodig hebt om verder te groeien in leiding geven aan jezelf.

Bewegen
We bewegen te weinig. Dit heeft effect op je gezondheid maar ook op je mentale gesteldheid. Hoe zorg je ervoor dat je in beweging komt en aan je gezondheid en vitaliteit werkt? In deze webinar wordt gefocust op de succesfactoren. Het blijkt dat goed werkt om samen met anderen te bewegen. De sociale interactie maar ook het gebruik van een wearable werkt hierbij stimulerend.

Mentale Veerkracht
De balans tussen mentaal, emotioneel en fysiek functioneren is van groot belang om optimaal te kunnen presteren, om de constante verandering die het leven en werken met zich meebrengt aan te kunnen en hierin ook lol te houden. In deze webinar laat Suzanne van der Heiden, prestatie psycholoog, je nadenken over hoe jij dit hebt geregeld. Ze geeft handvatten hoe hier meer grip te krijgen om een juiste balans te creëren.

Persoonlijk Leiderschap
Bewegen
Mentale Veerkracht