Header-Image

Screentesting


Wil jij een goed beeld krijgen van je huidige prestatievermogen? We bieden diverse screeningstesten aan die een kwantitatief beeld geven van jouw fysieke vitaliteit. Deze worden afgenomen door een inspanningsfysioloog, en fysiotherapeut. Deze screeningstesten worden altijd bij een van onze diagnostische centra uitgevoerd van onze partner BeLife

 

 FMS (Functional Movement Screen)

Het assessment geeft informatie over de kwaliteit van bewegen en blessuregevoeligheid aan de hand van de basis motorische vaardigheden; kracht/stabiliteit, coördinatie, uithoudingsvermogen, snelheid en lenigheid/flexibiliteit.

Je ontvangt een rapport met uitkomsten en adviezen.

 

 

 
Inspanningstest (VO2 max)
De inspanningstest (VO2 max) geeft een compleet beeld van jouw conditie. De test meet de maximale hoeveelheid zuurstof die je iedere minuut op kan nemen. De VO2 max is de indicator voor de fitheid van het cardiovasculaire (hart-) en respiratoire (ademhalings-) systeem. De uitkomsten worden schriftelijk gerapporteerd en mondeling toegelicht.

 

 

 
Bloedwaarden
Een te hoog cholesterolgehalte en verkeerde bloedsuikerwaardes zijn een groot risico voor je gezondheid. Het onderzoek geeft informatie over je verschillende bloedwaarden.

 

 

 

 
Lichaamssamenstelling
Het assessment bestaat uit een intake gesprek, het invullen van een vragenlijst, het meten van de lengte en het gewicht (BMI) en het meten van de lichaamssamenstelling.

Aan de hand van het gesprek, de ingevulde vragenlijst en het BMI kan worden vastgesteld of de inname van voedingsstoffen optimaal is t.o.v. jouw activiteiten en de prestaties die je wilt leveren. Middels een Bio-impedantiemeting wordt bepaald wat de lichaamssamenstelling is m.b.t. de vetvrije massa t.o.v. het vetpercentage.Je ontvangt een rapport met uitkomsten en adviezen.

 
Voedings-assessment

Het assessment bestaat uit een intake gesprek, het invullen van een vragenlijst en het meten van de lengte en het gewicht (BMI).
Aan de hand van het gesprek, de ingevulde vragenlijst en het BMI kan worden vastgesteld of jouw inname van voedingsstoffen optimaal is t.o.v. jouw activiteiten en de prestaties die je wilt leveren.
Je ontvangt een rapport met uitkomsten en adviezen.