Onze Finse partner Wellmo is de leverancier van het platform waar de BeHealthi app op is ontwikkeld. Wellmo biedt technische ondersteuning en integratie van systemen om de app te realiseren en optimaal aan te passen op de gebruikers. Zo kunnen o.a. wearables en gezondheidsapps worden geïntegreerd door Wellmo.

Onze partner BeLife biedt medisch specialistische revalidatiezorg en re-integratieprogramma’s aan mensen die langdurig fysieke klachten ervaren, eventueel in combinatie met psychische klachten. De programma’s zijn gepersonaliseerd maatwerk, gebaseerd op hoogwaardige diagnostiek .

 


BeLife Human Performance Center is onze partner die mensen en teams screent en begeleidt om topprestaties te kunnen leveren. Bij een topsport cultuur hoort het continue meten en verbeteren van je prestatie. Zij beschikken over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

 

 
Vitaal & Fysiotherapie is een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd op de Max Euwelaan in het Brainpark te Rotterdam. Met een jong en enthousiast team doen wij er alles aan om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen of leren we je met jouw klachten om te gaan.


Fysergo is een landelijk werkend adviesbedrijf dat organisaties ondersteuning biedt bij het vormgeven van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vanuit een programma aanpak helpen zij organisaties om grip te krijgen op eigenaarschap en leiderschap op het thema vitaliteit en inzetbaarheid. Met hun consultants, bedrijfsfysiotherapeuten, vitaliteitscoaches en prestatiepsychologen brengen zij mensen en teams in beweging.